7 grunner for å velge Cyclo Vac sentralstøvsuger

1. Ren inneluft

Et sentralstøvsugeranlegg frakter støv og skitt ut og bort fra huset. En sentralstøvsuger har ingen returluft som igjen virvler opp støv i rommet. Les hva Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) skriver om inneklima:

2. Kraftig sugeeffekt

Cyclo Vac sentralstøvsugere har som slagord: "Bring home the Power!" Vår minste modell ble testvinner på sugeeffekt i en stor test. Smarte filterløsninger som hybrid og syklon gir deg topp sugeeffekt år etter år.

3. Enkel regjøring

Plugg slangen inn i kontakten og sentralstøvsugeren er klar til bruk. Ingen tung støvsuger å skyve, dra eller løfte opp og ned trapper. Vi har også smarte løsninger som slange som trekkes inn i veggen (Retraflex.no) og praktiske vegghengte flexislanger. (WallyFlex.no) Derfor er vårt slagord: Enkelt og Rent

4. Verdiøkning på boligen!

Et sentralstøvsugeranlegg installeres ikke forgjeves selv om du en dag må selge boligen. Som andre faste installasjoner øker det boligens verdi, til og med mer enn selve installasjonen koster!

5. Mindre støy!

Cyclo Vac sentralstøvsugere er svært bra støydempet både for støy innendørs og utendørs. I tillegg står normalt motoren i et eget rom. Det eneste som høres er suset fra munnstykket.

6. Fleksibel bruk!

Bruk sentralstøvsugeren i bilen, garasjen, til å tømme peisen og lufte dyner. Cyclo Vac har et stort utvalg av tilbehør som teppebankere, hundebørster, feieluker m.m. gir deg et rengjøringsanlegg som gir stor bruksverdi!

7. Lang levetid

Cyclo Vac sentralstøvsugere er av høyeste kvalitet. Cyclo Vac i Canada har produsert sentral-støvsugere siden 1960 og konstruert for å vare lenge. Cyclo Vac produkter er et trygt kjøp!

Support pr. epost

Kontakt oss gjerne på epost om du har spørsmål eller trenger assistanse. Vi har lang erfaring med sentralstøvsugere og hjelper gjerne.

Nettbutikken

Bestillinger i nettbutikken sendes ut daglig. Vi etterstreber å ha varene på lager slik at du skal slippe å vente lenge på din bestilling.

Spørsmål og svar

Er det noe du lurer på ang. våre produkter, kan du se spørsmål og svar kolonnen på hvert enkelt produkt. Kanskje finner du svar. Hvis ikke er det bare å spørre.

Trygghet

Cyclo Vac selges over hele verden, og vi som nettbutikk får alle våre varer gjennom offisiell importør i Norge. Det gir trygghet for garantier og oppfølging - også i fremtiden.

Kundetelefon

Ring vår kundetelefon på 48 18 55 30.

Informasjon om din bestilling

Vi bruker Posten / Bring som transportør av varene hjem til deg. Mindre pakker sendes som brev, de andre som servicepakke som kan hentes i nærmeste post i butikk.

Se hva kundene våre mener

Vi bruker Trustpilot for kundevurderinger. Les mer om hva kundene våre mener om levering, service og våre produkter.

Ring oss gjerne

48 18 55 30